ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Θεατρική παράσταση της Μονάδας Απεξάρτησης Αλκοολικών την Παρασκευή 1 Ιουνίου 2018, ώρα 19:00, στην αίθουσα ‘ΧΑΡΑ’ του ΨΝΑ


«Τα Μαγικά Μαξιλάρια»
του Ευγένιου Τριβιζά
Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αττικής
Αίθουσα ‘ΧΑΡΑ’
Παρασκευή 1 Ιουνίου 2018, ώρα 19:00
 
Το Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αττικής και η Θεατρική Ομάδα κοινωνικής επανένταξης της Μονάδας Απεξάρτησης Αλκοολικών, σας προσκαλεί στη θεατρική παράσταση «Τα Μαγικά Μαξιλάρια» του Ευγένιου Τριβιζά, που παρουσιάζει την Παρασκευή 1 Ιουνίου 2018, ώρα 19:00, στην αίθουσα ‘ΧΑΡΑ’ του ΨΝΑ.

Η Θεατρική Ομάδα κοινωνικής επανένταξης της Μονάδας Απεξάρτησης Αλκοολικών δημιουργήθηκε το Σεπτέμβριου 2012, κυρίως για να δοθεί στους συμμετέχοντες η δυνατότητα να εκφραστούν με ένα διαφορετικό και δημιουργικό τρόπο. Για να ανακουφίσει από τη μοναξιά και την κοινωνική απομόνωση. Για να βοηθήσει τα μέλη της να πιστέψουν στον εαυτό τους, να αναπτύξουν πνεύμα ευθύνης, αξιοποιώντας δημιουργικά τον ελεύθερο χρόνο τους.
Ο εξαρτημένος είναι θεατής της ζωής του. Καθώς βγαίνει από τις ουσίες πρέπει να αποκαταστήσει τη σχέση του με τον εαυτό του και τον κόσμο. Πρέπει να αντικαταστήσει έναν ολόκληρο κόσμο, να γίνει ο σεναριογράφος και ο πρωταγωνιστής στη ζωή του δίχως πρόβες.

 Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Η ταυτότητα της παράστασης
Δραματοθεραπευτική επεξεργασία, Επιμέλεια, Σκηνοθεσία: Αντιγόνη Χριστοφόρου.
Σκηνικά – κοστούμια: Μέλη της Ομάδας.
Μουσική: Νίκος.
Παίζουν: Σπύρος, Κατερίνα, Κωνσταντίνα, Αλέξανδρος, Γιάννης, Μαρία, Στέλιος, Στάθης, Ευγενία.


Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αττικής, Λεωφόρος Αθηνών 374 Χαϊδάρι, Αθήνα, Τ.Κ. 12462, τηλ. 2132054000
από ΕΝΙΑΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ Ψ.Ν.Α. (ΔΑΦΝΙ)
μέσω https://ift.tt/1nsJmT1
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ENA KI ENA ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΣ

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video