ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΩΝ Π.Δ.Ε. ΚΑΤΟΠΙΝ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗΣ ΔΙΑΤΑΓΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΕΦΕΤΕΙΟΥ ΠΑΤΡΩΝ


Σε ανάκληση μέρους της υπ΄ αριθ. 126756/1592/ 25-04-2018 απόφασης του [ΑΔΑ ΩΣΟΟ7Λ6-ΑΚΙ], που αφορούσε τις μετακινήσεις προϊσταμένων τμημάτων, υποχρεώθηκε να προχωρήσει ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακού Συντονισμού & Διοίκησης της Π.Δ.Ε. κατόπιν της από  9-5-2018 προσωρινής διαταγής του Διοικητικού Εφετείου Πατρών κατόπιν αιτήσεως αναστολής συναδέλφου.

Θα πρέπει να επισημανθεί ότι ανακοίνωση για την μετακίνηση της συγκεκριμένης συναδέλφου είχε εκδώσει ο Σύλλογος Υπαλλήλων Π.Ε. Αχαΐας (δείτε εδώ) με την οποία καλούσε τον Περιφερειάρχη να προχωρήσει στην ανάκληση – ακύρωση της μετακίνησης της προϊσταμένου του Αυτοτελούς Τμήματος Εσωτερικού Ελέγχου της Π.Δ.Ε που αποτελούσε σαφέστατη δίωξη κατά της συναδέλφου, επειδή τόλμησε και έπραξε τα αυτονόητα υπηρεσιακά της καθήκοντα και κατήγγειλε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών τις παράτυπες – παράνομες διαδικασίες στην ανάθεση θέσεων ευθύνης.

Υπενθυμίζουμε ότι έχει καταγγελθεί αρκετές φορές από τους πρωτοβάθμιους συλλόγους, ότι στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας η επιλογή των προϊσταμένων δεν γίνεται με αξιοκρατικά κριτήρια και σε αρκετές περιπτώσεις τίθεται θέμα νομιμότητας στις τοποθετήσεις των προϊσταμένων με αναπλήρωση.

Δείτε την απόφαση ανάκλησης εδώαπό ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΗΛΕΙΑΣ
μέσω https://ift.tt/1mqAMUp
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ENA KI ENA ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΣ

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video