ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Η ΑΔΕΔΥ για ασφαλιστικά μέτρα στο ΣτΕ για τις κρίσεις

Με αφορμή την εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων από το ΣτΕ, δημοσίων υπαλλήλων που έχουν αποκλεισθεί από τις κρίσεις Γενικών Διευθυντών, εξαιτίας της συμμετοχής τους στην απεργία – αποχή για την αξιολόγηση, η ΑΔΕΔΥ εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία σημειώνει:

Η εκδίκαση έγινε μετά από παρέλευση 20 ημερών από την κατάθεση της πρώτης προσφυγής και το αίτημα για έκδοση προσωρινής διαταγής απερρίφθη. Η απόφαση για τα ασφαλιστικά μέτρα θα εκδοθεί μέσα στις επόμενες μέρες.

Επισημαίνουμε ότι, σε παρόμοια υπόθεση, το Διοικητικό Εφετείο Ιωαννίνων εξέτασε την προσφυγή, που έκανε συνάδελφος, μέσα σε μια βδομάδα από την κατάθεσή της, στις 13-3-18 και, τόσο η προσωρινή διαταγή, όσο και τα ασφαλιστικά μέτρα κερδήθηκαν και ο συνάδελφος συμμετέχει κανονικά στις κρίσεις.

Σας ενημερώνουμε, επίσης, ότι στις 13 Ιουνίου διεξάγεται στο Διοικητικό Εφετείο Ιωαννίνων η κύρια δίκη για την ουσία της υπόθεσης-την αντισυνταγματικότητα δηλαδή της (ν)τροπολογίας Γεροβασίλη -και στις 4 και 25 Οκτωβρίου θα εκδικασθούν οι αντίστοιχες προσφυγές στο Συμβούλιο της Επικρατείας.

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. δηλώνει για μια ακόμη φορά ότι θα στηρίξει με όλους τους τρόπους τους συναδέλφους που αποκλείστηκαν από τις κρίσεις και θα συνεχίσει τον αγώνα για την κατάργηση του άρθρου 24Α του Ν4369/16 που ποινικοποιεί το δικαίωμα στην απεργία.

Σε κάθε περίπτωση ένα είναι βέβαιο. Οι όποιες κρίσεις γίνουν με αποκλεισμό συναδέλφων είναι άκυρες και δεν πρόκειται να νομιμοποιηθούν ποτέ ούτε πολιτικά, ούτε νομικά, ούτε ηθικά.από Σύλλογος Εργαζομένων ΠEριφέρειας ΚEντρικής Μακεδονίας
μέσω www.sepekem.gr
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ENA KI ENA ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΣ

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video