ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Ερώτηση στη βουλή για τα προβλήματα στο νοσοκομείο Αγίου Νικολάου από το Βουλευτή της Δη.Συ. Βασίλη Κεγκέρογλου


Με ερώτηση του, προς το Υπουργείο Υγείας, ο Γραμματέας της Κ.Ο. Δημοκρατικής Συμπαράταξης και Βουλευτής Ηρακλείου, κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, ζητά να αντιμετωπιστούν άμεσα τα σοβαρά και μεγάλα προβλήματα στην στελέχωση και λειτουργία του Νοσοκομείου Αγίου Νικολάου. Αναφέρει:

"Σε αναβρασμό και απόγνωση βρίσκονται κάτοικοι, κοινωνικοί φορείς και αιρετοί του Αγ. Νικολάου από τη συνεχιζόμενη αποδόμηση του Νοσοκομείου της περιοχής, το οποίο παρά τις φιλότιμες προσπάθειες των εργαζομένων, δεν μπορεί να ανταπεξέλθει στις αυξημένες υγειονομικές ανάγκες και στις απαιτήσεις που προκύπτουν, εξαιτίας κυρίως της έλλειψης προσωπικού.
Οι εργαζόμενοι διαρκώς διαμαρτύρονται για την υποβάθμιση και υποστελέχωση του νοσοκομείου ενώ πρόσφατα πραγματοποίησαν και παράσταση διαμαρτυρίας στην 7η ΥΠΕ για τις συνθήκες που επικρατούν στο νοσοκομείο, με κύριο αίτημα την ενίσχυση του με προσωπικό αλλά και την συντήρηση των κτιριακών υποδομών.
Μάλιστα, η δυσαρέσκεια, η ταλαιπωρία και οι έντονες διαμαρτυρίες των ασθενών διατυπώνονται σε τακτά χρονικά διαστήματα και στον ημερήσιο τοπικό τύπο.

Επειδή στις κοινοβουλευτικές μου παρεμβάσεις (σχετ. ερωτήσεις 2578/13-01-17, 3230/07-02-17, 6795/30-06-17, 9140/29-09-17 και 5295/20-04-18) για τα προβλήματα του νοσοκομείου Αγ. Νικολάου δεν έχω λάβει ουσιαστικές απαντήσεις και  επειδή η περαιτέρω στελέχωσή του Νοσοκομείου, είναι όχι μόνο αναγκαία αλλά και επιβεβλημένη, αφού θα συμβάλλει στην απρόσκοπτη λειτουργία του.

Ερωτάσθε κ. Υπουργέ σε ποιες ενέργειες προτίθεστε άμεσα να προβείτε προκειμένου να στελεχωθεί περαιτέρω με νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό το Νοσοκομεία Αγ. Νικολάου  Κρήτης και να αποκατασταθεί η εύρυθμη λειτουργία του;"


από Σύλλογος Εργαζομένων Γενικού Νοσοκομείου Αγ.Νικολάου Κρήτης
μέσω http://www.gnan.gr/
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ENA KI ENA ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΣ

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video