ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Στήριξη των κινητοποιήσεων των εργαζομένων στον ΕΦΚΑ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Από τις 2 Γενάρη 2018 σε δέκα (10) τουλάχιστον κτίρια της Αττικής του ΟΑΕΕ δεν υπάρχει καμία υπηρεσία καθαρισμού, είτε από συνεργεία είτε από μόνιμους υπαλλήλους. Σε αυτά τα κτίρια εργάζονται πάνω από 250 υπάλληλοι και εξυπηρετούν καθημερινά χιλιάδες ασφαλισμένους.
Για δεύτερο συνεχόμενο καλοκαίρι σε τέσσερα κτίρια της Αττικής δεν λειτουργεί παντελώς κλιματισμός (ψύξη, αλλά και θέρμανση), ενώ σε αρκετά υπολειτουργεί. Αφορά τουλάχιστον 180 εργαζόμενους και αρκετές εκατοντάδες ασφαλισμένους καθημερινά.
Αντίστοιχα προβλήματα υπάρχουν σε κτίρια του ΙΚΑ και στην υπόλοιπη Ελλάδα.
Στον ΕΦΚΑ δεν υπάρχει τίποτα που να λειτουργεί ομαλά. Δεν υπάρχει ούτε στυλό να γράψουν οι υπάλληλοι, πόσο μάλλον υπολογιστές ή εκτυπωτές κ.α. Ότι λειτουργεί, γίνεται χάρις στο φιλότιμο και τις πατέντες των εργαζομένων.
Είναι δικαιολογημένα αγανακτισμένοι οι εργαζόμενοι αφού συνεχίζεται η αδιαφορία της Διοίκησης για τις απαράδεκτες συνθήκες εργασίας που επικρατούν στα γραφεία των υπηρεσιών τους. Αυτός είναι και ο λόγος που οι εργαζόμενοι αναγκάζονται να προβούν σε κινητοποιήσεις και καταλήψεις κτιρίων το τελευταίο διάστημα.
Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. στηρίζει τις κινητοποιήσεις των εργαζομένων για το αυτονόητο δικαίωμα της εργασίας σε ανθρώπινες συνθήκες και καλεί την ηγεσία του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης να δώσει άμεσα λύση στα προβλήματα των εργαζομένων.

Από την Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.

Δελτίο Τύπου – Στήριξη των κινητοποιήσεων των εργαζομένων στον ΕΦΚΑ


από adedy μέσω ΑΔΕΔΥ
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ENA KI ENA ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΣ

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video