ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ στον Αγώνα των ΛΙΜΕΝΕΡΓΑΤΩΝ            Για Τρίτη μέρα συνεχίζουν την απεργία οι εργαζόμενοι στην Cosco (στις προβλήτες ΙΙ και ΙΙΙ) με το σωματείο τους ΕΝΕΔΕΠ, διεκδικώντας την υπογραφή συλλογικής σύμβασης, την ένταξη όλων των εργαζόμενων στις προβλήτες της Cosco στα Βαρέα, την μόνιμη και σταθερή δουλειά, την εξασφάλιση των αναγκαίων μέτρων Υγιεινής και Ασφάλειας. Μαζί τους απεργούν όλες αυτές τις ημέρες και οι Λιμενεργάτες του ΟΛΠ διεκδικώντας και αυτοί την υπογραφή συλλογικής σύμβασης. 
        Με καθημερινές γενικές Συνελεύσεις, που αποφασίζουν οι ίδιοι οι εργαζόμενοι, με μαζική περιφρούρηση στις πύλες, και με την αλληλεγγύη χιλιάδων, οι εργαζόμενοι στο Λιμάνι έχουν τρομοκρατήσει τη διοίκηση της Cosco, και την κυβέρνηση. Γι’ αυτό και προσέφυγαν στα δικαστήρια και έβγαλαν αποφάσεις ότι οι απεργίες είναι παράνομες και καταχρηστικές. Παρόλα αυτά οι εργαζόμενοι στο λιμάνι συνεχίζουν απεργιακά με την κάλυψη του Εργατικού Κέντρου Πειραιά και δεν πρόκειται να σταματήσουν αν δεν δικαιωθούν.
        Πρόκειται για μια απεργία που έρχεται σαν συνέχεια μετά την πανεργατική στις 30 Μάη και δείχνει τον δρόμο για όλους τους εργαζόμενους. Το αφήγημα της κυβέρνησης ότι βγαίνουμε από τα μνημόνια και θα έρθουν «καλύτερες ημέρες» για όλους μας αν αφήσουμε τους «επενδυτές» να φέρουν την ανάπτυξη, γίνεται θρύψαλα από τον αγώνα των λιμενεργατών.
        Χαιρετίζουμε τον αγώνα των εργαζόμενων στο λιμάνι του Πειραιά για να κερδίσουν τα δίκαια αιτήματα τους και δηλώνουμε ότι θα βρεθούμε στο πλευρό τους με κάθε τρόπο για να νικήσουν


από ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ Π.Γ.Ν. "ΑΤΤΙΚΟΝ"
μέσω https://ift.tt/1iPGilH
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ENA KI ENA ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΣ

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video