ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

ΟΧΙ στην αναστολή λειτουργίας της ΩΡΛ κλινικής του Παίδων Πεντέλης

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. διαμαρτύρεται έντονα για την υποβάθμιση της λειτουργίας της ΩΡΛ Κλινικής του νοσοκομείου Παίδων Πεντέλης που οδηγεί στο κλείσιμό της.

Η προσπάθεια διατήρησης στοιχειώδους λειτουργίας της ΩΡΛ κλινικής του ΓΝ Παίδων «Αγία Σοφία» που αποδεκατίστηκε με την αποχώρηση τεσσάρων ιατρών ΩΡΛ, δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση να οδηγήσει σε αναστολή λειτουργίας της ΩΡΛ κλινικής και σε γενική υποβάθμιση του Νοσοκομείου Παίδων Πεντέλης, με τη σχεδιαζόμενη μεταφορά γιατρών του στο «Αγία Σοφία», έστω και προσωρινά.

Οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου Παίδων Πεντέλης βιώνουν, ιδιαίτερα την τελευταία δεκαετία, τη συνεχή υποβάθμιση του Νοσοκομείου τους από τις πολιτικές λιτότητας που εφαρμόζουν όλες οι μνημονιακές κυβερνήσεις και για το λόγο αυτό, ο Σύλλογος Εργαζομένων του Νοσοκομείου, αποφάσισε ομόφωνα να προβεί σε κινητοποιήσεις από σήμερα, Δευτέρα 25/6/2018 με κλείσιμο Χειρουργείων και Εξωτερικών Ιατρείων.

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. στηρίζει τον αγώνα του Συλλόγου Εργαζομένων του νοσοκομείου Παίδων Πεντέλης και καλεί την ηγεσία του Υπουργείου Υγείας να προχωρήσει στις αναγκαίες προσλήψεις μόνιμου προσωπικού ώστε να λειτουργούν κανονικά οι ΩΡΛ κλινικές των νοσοκομείων Παίδων Πεντέλης και «Αγία Σοφία».

Στηρίζουμε, επίσης, τον αγώνα της ΠΟΕΔΗΝ και των Σωματείων Εργαζομένων στα νοσοκομεία «Σισμανόγλειο», «Αμαλία Φλέμινγκ» και Παίδων Πεντέλης για ουσιαστική στήριξη και ανάπτυξη των νοσοκομείων σε δομές, ειδικότητες και κλινικές που έχει ανάγκη η περιοχή της Βορειοανατολικής Αττικής.

 

Για την Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                               Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΙΔΑΣ                  ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΟΥΤΣΙΟΥΜΠΕΛΗΣ

Δελτίο Τύπου – ΟΧΙ στην αναστολή λειτουργίας της ΩΡΛ κλινικής του Παίδων Πεντέλης


από adedy1 μέσω ΑΔΕΔΥ
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ENA KI ENA ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΣ

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video