ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Ανακοίνωση - 04-07-2018

logo-posyppo

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ Π.Ο.Ε. - ΥΠ.ΠΟ.

ΔΙΟΣΚΟΥΡΩΝ 1Β – 105 55 ΠΛΑΚΑ

ΤΗΛ.: 210 3220992 – FAX: 210 3236294

Αθήνα, 04/07/2018

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Θέμα: «Η Π.Ο.Ε.-ΥΠ.ΠΟ. προκηρύττει Παναττική 4ώρη Στάση Εργασίας για την Παρασκευή 6 Ιουλίου 2018.»

Η Ε.Ε. της Π.Ο.Ε.-ΥΠ.ΠΟ. προκηρύττει 4ώρη Στάση Εργασίας για τους εργαζόμενους του ΥΠ.ΠΟ.Α. στο νομό Αττικής, την Παρασκευή 6 Ιουλίου 2018 από την έναρξη του ωραρίου εργασίας.

Η Στάση Εργασίας πραγματοποιείται προκειμένου μαζικά να δώσουμε το παρών συγκέντρωση διαμαρτυρίας που διοργανώνει η Α.Δ.Ε.Δ.Υ., στις 7:00 το πρωί, στο Υπουργείο Οικονομικών (Νίκης 5-7, Σύνταγμα) για το θέμα των Βαρέων και Ανθυγιεινών Επαγγελμάτων (Β.Α.Ε.), καθώς και για το ζήτημα των επιτοκίων των στεγαστικών δανείων των Δημοσίων Υπαλλήλων. Ταυτόχρονα, ως Π.Ο.Ε.-ΥΠ.ΠΟ. θα απαιτήσουμε άμεσες προσλήψεις για την κάλυψη των κενών οργανικών θέσεων σε καθαριότητα, σε εργατοτεχνίτες, στη φύλαξη και σε επιστημονικό προσωπικό.

Με τη μαζική μας παρουσία θα αναγκάσουμε τον υπουργό Οικονομικών, Ευκλείδη Τσακαλώτο, να σταματήσει το κρυφτούλι και να αντιμετωπίσει όλους εμάς τους εργαζόμενους και τα μεγάλα προβλήματα μας.

Υπενθυμίζουμε πως η Π.Ο.Ε.-ΥΠ.ΠΟ. ήταν παρούσα μαζί με την Α.Δ.Ε.Δ.Υ. και άλλες Ομοσπονδίες την Παρασκευή 29 Ιουνίου όταν ο υπουργός Οικονομικών δεν παρέστη, χωρίς καμία δικαιολογία, σε συνάντηση που μας είχε ορίσει ο ίδιος για τα συγκεκριμένα θέματα.

Αυτή τη φορά με τη μαζική μας παρουσία δεν θα του επιτρέψουμε να κρυφτεί!

Η Ε.Ε. της Π.Ο.Ε.-ΥΠ.ΠΟ.από info@poeyppo.gr (ssya) μέσω https://poeyppo.gr - Αρχική Σελίδα
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ENA KI ENA ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΣ

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video