ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Ανακοίνωση - Δελτίο Τύπου - 06-07-2018

logo-posyppo

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ Π.Ο.Ε. - ΥΠ.ΠΟ.

ΔΙΟΣΚΟΥΡΩΝ 1Β – 105 55 ΠΛΑΚΑ

ΤΗΛ.: 210 3220992 – FAX: 210 3236294

Αθήνα, 06/07/2018

 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

Θέμα: «Η Π.Ο.Ε.-ΥΠ.ΠΟ. καταγγέλλει την επίθεση με χημικά από τα Μ.Α.Τ. έξω από το υπουργείο Οικονομικών.»

Η Ε.Ε. της Π.Ο.Ε.-ΥΠ.ΠΟ. καταγγέλλει την αναίτια επίθεση που δεχθήκαμε συνδικαλιστικά στελέχη και εργαζόμενοι, με χρήση χημικών, από τα Μ.Α.Τ. το πρωί της Παρασκευής 6 Ιουλίου έξω από το υπουργείο Οικονομικών.

Η Π.Ο.Ε.-ΥΠ.ΠΟ. μαζί με την Α.Δ.Ε.Δ.Υ. και άλλες Ομοσπονδίες του Δημοσίου, μετά την κοροϊδία που υποστήκαμε από τον υπουργό Οικονομικών, Ευκλείδη Τσακαλώτο, πριν μία εβδομάδα όταν ο υπουργός δεν παρέστη σε συνάντηση που μας είχε ορίσει ο ίδιος, σήμερα βρεθήκαμε και πάλι στο υπουργείο προκειμένου να τον συναντήσουμε για θέμα των Βαρέων και Ανθυγιεινών Επαγγελμάτων (Β.Α.Ε.) και για άλλα εξαιρετικής σοβαρότητας ζητήματα. Ωστόσο, αντί να δούμε τον υπουργό και να συζητήσουμε, αντιμετωπίσαμε τα Μ.Α.Τ., τα οποία μας επιτέθηκαν αναίτια με χημικά.

Η «κυβέρνηση της αριστεράς» συνεχίζει σε καθημερινή βάση να αποδεικνύει ότι μόνο την αριστερά δεν εκπροσωπεί και να φανερώνει το πιο ανάλγητο και αντεργατικό πρόσωπό της. Οι εργαζόμενοι, όμως, και το συντεταγμένο συνδικαλιστικό κίνημα δεν πτοούμαστε από τέτοιες επιθέσεις και συνεχίζουμε τον αγώνα μας μαχητικά και αποφασιστικά.

Η Ε.Ε. της Π.Ο.Ε.-ΥΠ.ΠΟ.από info@poeyppo.gr (ssya) μέσω https://poeyppo.gr - Αρχική Σελίδα
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ENA KI ENA ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΣ

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video