ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Εφαρμογή για την ενημέρωση ανακριτικών και μη υπαλλήλων αλλά και Δημοτικών Αστυνομικών σχετικά με την ισχύουσα Νομοθεσία για την άσκηση των καθηκόντων τους

Λάβαμε ένα μήνυμα στο inbox της σελίδας μας στο facebook. Πρόκειται για μία εφαρμογή που κοστίζει εφάπαξ €12.99 ευρώ και παρέχει πληροφορίες για την νομοθεσία που αφορά την άσκηση των αρμοδιοτήτων μας. 

► Διαβάστε το μήνυμα που λάβαμε, παρακάτω :
"Προς υποβοήθηση του έργου των συναδέλφων σας μπορείτε, εφόσον επιθυμείτε, να τους ενημερώσετε για την εν λόγω εφαρμογή, η οποία δημιουργήθηκε για όλους τους Ανακριτικούς και μη Υπαλλήλους που χρησιμοποιούν τους ειδικούς ποινικούς νόμους. Ειδικότερα, οι Δημοτικοί Αστυνομικοί μέσω της εφαρμογής μπορούν να ενημερωθούν για τη Νομοθεσία Καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος και ελέγχους αυτών, για το υπαίθριο και στάσιμο εμπόριο, για τη νομοθεσία και τις παραβάσεις που αφορούν τα ζώα συντροφιάς και πολλά άλλα θέματα.
Η πολυετής μάχιμη εμπειρία μου, η συγγραφική μου δραστηριότητα πλέον των είκοσι ετών, καθώς και οι συνεχείς αλλαγές της νομοθεσίας με ότι αυτό συνεπάγεται στην αντιμετώπιση των διάφορων περιστατικών κατά την ενάσκηση του καθήκοντος, με οδήγησαν στη σκέψη δημιουργίας μιας Mobile εφαρμογής, για χρήστες σε συσκευές τόσο ios όσο και Android, εφαρμογής που αφορά το εν λόγω πρακτικό βοήθημα Θεμάτων Τάξης, Ασφάλειας και Τροχαίας 400 και πλέον σελίδων, ΔΙΑΡΚΟΥΣ ΔΩΡΕΑΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ, με επιδιωκόμενο σκοπό την επαγγελματική κατάρτιση των καθημερινά αγωνιζόμενων συναδέλφων. 
  Την εφαρμογή μπορείς να την κατεβάσεις  πηγαίνοντας στην ιστοσελίδα www.proanakrisi.gr ,όπου υπάρχουν πληροφορίες και το σχετικό link,  ή   απ ευθείας από το Google play  ή  από το App store   πληκτρολογώντας τον τίτλο «Αστυνομικοί Έλεγχοι και Ενέργειες». 
Επί πλέον, αξιοποιώντας τις δυνατότητες των νέων τεχνολογιών, για υποβοήθηση του δύσκολου έργου σας, διατίθενται πλέον των τριακοσίων (300) Εντύπων και Εκθέσεων Προανάκρισης στο WORD, για άμεση χρήση και επεξεργασία. 
Με εκτίμηση, 
Τριανταφύλλου Κων/νος
Αστυνομικός Υποδιευθυντής ε.α "
Όποιος ενδιαφέρεται, μπαίνει και την "κατεβάζει". 


από ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, τα νέα!
μέσω www.dimastin.gr
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ENA KI ENA ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΣ

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video