ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Άμεση ανάγκη στελέχωσης των Κέντρων Υποδοχής και Ταυτοποίησης

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Άμεση ανάγκη στελέχωσης των Κέντρων Υποδοχής και Ταυτοποίησης 

Το Υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής χωρίς να ενημερώσει και να συζητήσει με τους εργαζόμενους την ύπαρξη των προϋποθέσεων και τη δυνατότητα λειτουργίας των Κέντρων Υποδοχής και Ταυτοποίησης (Κ.Υ.Τ.) σε 24ωρη βάση με το υπάρχον προσωπικό, με κατεπείγουσες διαδικασίες ζητά από τους  Διοικητές και τις Διοικήτριες των Κ.Υ.Τ και αναπληρωτές Προϊσταμένους Δομών φιλοξενίας αιτούντων άσυλο να προβούν άμεσα σε σύνταξη πίνακα που να αποτυπώνεται το σύνολο των υπαλλήλων, μονίμων και με σύμβαση ιδιωτικού δικαίου αορίστου και ορισμένου χρόνου κατά κλάδο και κατηγορία, σε απασχόληση τριών βαρδιών.

Δίνει επίσης τη δυνατότητα στους Διοικητές και τις Διοικήτριες των Κ.Υ.Τ και αναπληρωτές Προϊσταμένους Δομών να προσδιορίζουν ειδικότερα τους υπαλλήλους και τα καθήκοντα στα οποία θα απασχοληθούν, καθώς και τις ώρες απασχόλησής τους, ανάλογα με τις ανάγκες του Κέντρου.

Η πραγματικότητα είναι πως οι υπηρεσίες Ασύλου και τα Κ.Υ.Τ είναι πλήρως υποστελεχωμένα και μετά βίας  μπορούν να καλύψουν τις υπηρεσιακές ανάγκες σε μία μόνο βάρδια.

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. καλεί το Υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής:

•        να προχωρήσει στη στελέχωση των υπηρεσιών Ασύλου και των Κ.Υ.Τ. ώστε να μπορούν να λειτουργούν εύρυθμα

•        να σταματήσει τους αιφνιδιασμούς και να καθίσει στο τραπέζι του διαλόγου με τους εργαζόμενους της Υπηρεσίας Υποδοχής και Ταυτοποίησης (ΥΠ.Υ.Τ.) προκειμένου να επιλυθούν βασικά αιτήματά τους που αφορούν την ασφάλεια και την υγιεινή των εργαζομένων αλλά και των μεταναστών στις περιφερειακές υπηρεσίες της ΥΠ.Υ.Τ.

Από την Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.

Δελτίο Τύπου – Άμεση ανάγκη στελέχωσης των Κέντρων Υποδοχής και Ταυτοποίησης


από adedy μέσω ΑΔΕΔΥ
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ENA KI ENA ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΣ

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video