ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Αγρίνιο: Σαρωτικοί έλεγχοι για την ελεγχόμενη στάθμευση!

Αύξηση των παραβάσεων το α’ εξάμηνο του 2018

Σαρωτικοί είναι οι έλεγχοι της Δημοτικής Αστυνομίας Αγρινίου, για την ελεγχόμενη στάθμευση, κάτι που φαίνεται και από τα επίσημα στοιχεία των παραβάσεων που φέρνει σήμερα στη δημοσιότητα η «Σ».

Τι δείχνουν λοιπόν οι αριθμοί;

Το πρώτο εξάμηνο του 2017 ο αριθμός των παραβάσεων που βεβαιώθηκαν ήταν 5.519, ενώ οι σταθμεύσεις σε κίτρινες διαγραμμίσεις, πεζοδρόμια, χώρους φορτοεκφόρτωσης, πλατείες κλπ έφτασαν στις 443. Το πρώτο εξάμηνο του 2018, με δύο επιπλέον άτομα στο δυναμικό της υπηρεσίας, οι παραβάσεις που βεβαιώθηκαν ανέρχονται στις 5.640 και οι σταθμεύσεις σε κίτρινες διαγραμμίσεις, πεζοδρόμια, χώρους φορτοεκφόρτωσης, πλατείες κλπ 576.

«Πιστεύω ότι έχει γίνει βίωμα στους οδηγούς που κυκλοφορούν στο Αγρίνιο ότι στο κέντρο της πόλης υπάρχει ελεγχόμενη στάθμευση. Προσπαθούν να σταθμεύσουν το αυτοκίνητό τους κάνοντας χρήση την κάρτα ή του κινητού τους. Παρά το μέγεθος των παραβάσεων σε σύγκριση με το παρελθόν, η κατάσταση έχει βελτιωθεί κατά πολύ στην ελεγχόμενη στάθμευση. Αντίστοιχη βελτίωση υπάρχει και σε άλλες παραβάσεις, όπως σταθμεύσεις πάνω σε πεζοδρόμια και πεζόδρομους, κίτρινες διαγραμμίσεις και χώρους φορτοεκφόρτωσης. Η εικόνα της πόλης είναι αρκετά βελτιωμένη και σε αυτό βοηθάει και η Τροχαία. Παλιότερα ήταν πολύ διαφορετικά τα πράγματα» δήλωσε στη «Σ» ο Προϊστάμενος της Δημοτικής Αστυνομίας Αγρινίου, Γιάννης Αναστασίου, ο οποίος συμπλήρωσε πως: «η δημοτική αστυνομία έχει οκτώ μάχιμα άτομα. Αν σε αυτά προσθέτονταν ακόμη δύο, θα ήταν ο ιδανικός αριθμός των δημοτικών αστυνομικών και έτσι θα επιτυγχάνονταν η ακόμα καλύτερη λειτουργία της υπηρεσίας».από ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, τα νέα!
μέσω www.dimastin.gr
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ENA KI ENA ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΣ

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video