ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Η αλήθεια για το Μετοχικό Ταμείο Στρατού δεν συσκοτίζεται με non paper

          poasy poaxia pomens poasa          
                                                                                 Αθήνα, 06 Ιουλίου 2018


Αρ. Πρωτ.: 505/4/12-δ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Σε συνέχεια της ανακοίνωσής μας (Αρ. Πρωτ.: 505/4/12-α από 02-07-2018) για την απαράδεκτη τροπολογία που αφορά περικοπές, τόσο σε μηνιαία μερίσματα του ΜΤΣ που έχουν κανονιστεί μέχρι και την 31-12-2016, όσο και σε αυτά που θα προκύψουν από την 01-01-2017, και η οποία αποσύρθηκε για δεύτερη φορά -η πρώτη ήταν τον Απρίλιο- μετά από τις έντονες αντιδράσεις μας, επανερχόμαστε στο θέμα προκειμένου να καταγγείλουμε την «ακατανόητη» συμπεριφορά της Κυβέρνησης.
Ενώ είχαμε δημοσιοποιήσει τις θέσεις μας αμέσως μετά την ευρεία σύσκεψη των Ομοσπονδιών, που είχε πραγματοποιηθεί την 29η Ιουνίου 2018 στα γραφεία της Π.Ο.ΑΣ.Υ., η Ηγεσία του Υπουργείου Εθνικής Αμύνης, στις 4 Ιουλίου 2018, επιχείρησε να εισαγάγει την ίδια τροπολογία προς συζήτηση και ψήφιση από την Ολομέλεια της Βουλής, με συνοπτικές διαδικασίες.
Οι Ομοσπονδίες θα συνεχίσουν τον αγώνα τους για να αποτρέψουν ενδεχόμενη νέα απόπειρα θεσμοθέτησής της εν μέσω θέρους, διότι απ' ό,τι φαίνεται, κάποιοι επιμένουν να μην αντιλαμβάνονται ή να μην θέλουν να αντιληφθούν το μέγεθος του προβλήματος και τους λόγους για τους οποίους την απορρίψαμε ευθύς εξ αρχής. Όσα δε «ενημερωτικά σημειώματα» κι αν διακινούν ανωνύμως, θα αποβούν μπούμερανγκ για όσους τα γράφουν και τα διακινούν, διότι η αλήθεια δεν συσκοτίζεται...
Κατόπιν τούτων, οι Ομοσπονδίες αποφάσισαν να ζητήσουν:
1) Συναντήσεις με τα πολιτικά κόμματα και τους αρμόδιους φορείς προκειμένου να ενημερώσουν επακριβώς για τις παρατηρήσεις τους επί της αποσυρθείσης τροπολογίας και να καταστήσουν σαφές σε όλους ότι δεν θα ανεχθούν οποιαδήποτε πρωτοβουλία ή απόφαση που θα καταστρατηγεί τα συμφέροντα των μερισματούχων του ΜΤΣ.
2) Άμεση σύγκληση έκτακτου διευρυμένου ΔΣ του ΜΤΣ, όπου θα κατατεθούν οι απόψεις όλων των ενδιαφερομένων πλευρών με σκοπό την δίκαιη και τίμια αντιμετώπιση του θέματος που προέκυψε και την εκ νέου επικαιροποίηση της προηγούμενης Απόφασης του ΔΣ του ΜΤΣ.
3) Συμμετοχή στα ΔΣ των Μετοχικών Ταμείων εκπροσώπων των εν ενεργεία μετόχων, ώστε να γνωρίζουν τα τεκταινόμενα πριν την λήψη τελεσίδικων Αποφάσεων.
Όσο για τις προσπάθειες του Υπουργού Εθνικής Αμύνης κ. Πάνου ΚΑΜΜΕΝΟΥ να εμπλέξει από το Βήμα της Βουλής τους συνδικαλιστές της Ελληνικής Αστυνομίας και να αφήσει υπονοούμενα για τις αντιδράσεις μας, επαναλαμβάνουμε ότι το αγωνιστικό μας μέτωπο είναι ενιαίο και αδιαίρετο. Ας λάβουν όλοι λοιπόν υπόψη τους τις προτάσεις μας και ας αποδεχθούν ως δίκαια τα αιτήματά μας, αντί να προσπαθούν να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα.
Οι Πρόεδροι
Π.Ο.ΑΣ.Υ. Π.Ο.ΑΞΙ.Α. Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ. Π.Ο.Α.Σ.Α.
ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ Γρηγόριος ΚΑΤΣΙΑΜΑΚΑΣ Ιωάννης ΡΩΤΑΣ Δημήτριος ΧΡΙΣΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Ευάγγελος


από ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ
μέσω https://ift.tt/1lT1Fpw
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ENA KI ENA ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΣ

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video